Koh ChangView Larger Map

Koh Chang er Thailands nest største øy og ligger helt sørøst i landet i en øygruppe som har fått nasjonalparkstatus på grunn av sin uberørste regnskog og sjøliv. Her er også et utbredt og variert fugle og dyreliv. Jungelen strekker seg mange steder helt ned til hvite, nesten folketomme strender. Ved siden av et stort utvalg av vannsportsaktiviteter kan du bli med på jungelturer på elefant, kajakkpadling og sykkeltur rundt øya. Dette er stedet for deg som ønsker deg litt bort fra folkemengden og den beste tiden å besøke øyen er fra oktober til mai. Den enkleste måten å komme til Koh Chang er å fly til Trat på fastlandet og deretter båt over til øya.

Globe Travel har plukket ut de beste hotellene i sin klasse og du har flere strender å velge mellom.

HOTELL

DUSIT PRINCESS

Dusit Princess Koh Chang er et nytt og lekkert hotell i Dusit kjeden. Det ligger helt sør på Koh Chang i fredelige omgivelser ca 1t kjøring fra White Sand Beach. Hotellet har en stor hage og det er anlagt kanaler rundt bygningene.
Vil du ha total avslapning og god service anbefaler vi dette stedet.

Les mer>

AANA RESORT

Aana Resort & Spa ligger vakkert til på et lite høydedrag og like ved elven Klong Prao. Det er et moderne hotell som er bygget i harmoni med miljøet rundt og er et godt alternativ dersom du ønsker rolige omgivelser. For å komme til stranden kan du padle i kano, seile med en av hotellets båter eller spasere. Kupert terreng.

Les mer>

CHANG BURI RESORT

Chang Buri Resort og Spa består av to avdelinger på hver sin side av veien. Hotellavdelingen som holder 3+ ligger på oppsiden og villaavdelingen i kategori 4 ligger på nedsiden. Stranden utenfor hotellet er steinete så hotellet har anlagt en kunstig strand i hagen med bro ut i sjøen.

Les mer>

BHUMIYAMA BEACH RESORT

Bhumiyama Beach Resort var det første hotellet som ble bygget på denne stranden hvor backpackerne har holdt til. Det er kanskje den vakreste stranden på vestkysten og hotellet ligger rolig til omgitt av en fantastisk hage. Her drar du for å slappe av og nyte romantikken, det fins noen barer og restauranter innen gåavstand.

Les mer>

KOH CHANG PARADISE

Koh Chang Paradise hotell ligger i den nordlige enden av Klong Prao Beach direkte ned til stranden. Hotellet har en fin hage hvor bungalowene ligger spredt omkring mellom vakre blomster og sirlige gangveier. Et mellomklasse hotell som vi anbefaler på det hjertligste.

Les mer>

VJ HOTEL & HEALTH SPA

VJ Hotel & Health Spa ligger direkte ned til stranden på populære Klong Prao Beach ved siden av Amari hotellet. Det er et nytt hotell med avslappet atmosfære for deg som ikke stiller for høye krav til service og komfort.

Les mer>

ALINA GRANDE

Alina Grande hotell ligger sentralt til på populære White Sand Beach. Det ligger på oppsiden av veien som må krysses for å gå på stranden. Det er et nytt hotell og god valuta for pengene.

Les mer>

Comments are closed.