Koh LantaView Larger Map

Lange, smale Koh Lanta har flotte strender og er et populært reisemål for all som vil ha en fredelig ferie.

Koh Lanta er den største av de femten øyene som ligger i Marine National Park. Store deler av øyen er dekket av frodig vegetasjon og strendene er blant de beste i området. Innbyggerne livnærer seg først og fremst av fiske, selv om turismen er blitt en stadig viktigere inntekstkilde.
Her er ingen stress og masete natteliv, om dagen slapper du av på stranden eller ved bassenget og om kvelden nytes en deilig middag med blodfersk sjømat eller en spennende thairett.
Koh Lanta kan du lett kombinere med Krabi, Phi Phi øyene eller Koh Ngai.

Globe Travel harmange gode hoteller å velge mellom på øyen.

Hotels

BW MAYA KOH LANTA RESORT

Best Western Maya Koh Lanta Resort ligger midt på den populære Klong Dao Beach. Det er et moderne hotell bygget i U-form som vender mot sjøen. Liker du å bo moderne og intimt er dette stedet, vi anbefaler tidlig bestilling.

Les mer>

TWIN LOTUS

Twin Lotus hotell har en perfekt beliggenhet like ved stranden. Det er bygget med inspirasjon fra lotus liljen og tilpasset naturen på beste måte. Hotellet har en moderne og minimalistisk stil og er omgitt av en flott hage med mange lotus dammer.

Les mer>

LANTA ISLAND BEACH RESORT

Lanta Island Beach Resort er et av de nyeste hotellene på øyen og ligger lekkert til nær den flotte Long Beach. Det er et fint anlegg med flere bygninger og et stort basseanlegg. Kupert område, byggestøy kan forekomme.

Les mer>

ROYAL LANTA RESORT

Royal Lanta Resort er omgitt av en vakker hage og har en perfekt beliggenhet på Klong Dao stranden. Hotellet er veldig populært så vi anbefaler at du bestiller tidlig.

Les mer>

LANTA CASUARINA BEACH RESORT

Lanta Casuarina Beach Resort har den beliggenheten på en av øyens beste strender, Long Beach. Her kan du slappe av den og nyte solnedgangen om kvelden. Du kan velge å bo i hotelldelen eller villaer i hagen.

Les mer>

TWINBAY RESORT & SPA

Twinbay Resort & Spa ligger nord for Klong Dao Beach på den fredlige Kaw Kwang Beach og direkte ned til sjøen. Det er ikke en hvit sandstrand men mer en lagune som passer utmerket for småbarn. Det tar ca 15min å spasere til Klon Dao Beach.

Les mer>

ANDAMAN LANTA RESORT

Andaman Lanta Resort er et hyggelig hotell med vennlig betjening. Det ligger i sydenden av Klong Dao Beach med palmetrær i hagen og fjellene i bakgrunnen. Det består av en hoteldel og bungalower i hagen.

Les mer>

Comments are closed.