Koh SametView Larger Map

Denne vakre øya med hvite strender og vaiende kokospalmer har de senere årene blitt et av de mest populære badestedene i Thailand. Da øya fikk egen flyplass i 1989, blomstret turismen opp og i dag tar det bare en time å fly hit fra Bangkok.
Koh Samui ligger i Siambukta. Det finnes bare én ordenlig vei på øya og livet leves behagelig på de kritthvite strendene hvor det alltid blåser en behagelig bris.

Øya er et paradis for dykkere, snorklere og andre vannsportentusiaster.
Du kan være med på hyggelige og annerledes utflukter, som f.eks. til den marine nasjonalparken Ang Thong, 40 små øyer med idylliske bukter, klippegrotter og blå laguner. Eller du kan titte på apekatter som er trenet til å plukke kokosnøtter fra palmene. Kokosnøtter er forøvrig øyas viktigste inntektskilde etter turismen.
Koh Samui har golfbane, gode shoppinmuligheter og et godt utvalg av restauranter. Bor du på Chaweng Beach fins det også et livlig natteliv, mens på de andre strendene er det en mer avslappet stemning.

Koh Samui har noen av de beste hotellene du finner i Thailand og Globe Travel kan tilby de beste innen sin kategori til hyggelige priser.

HOTELL

PARADEE RESORT

Paradee Resort & Spa ligger helt syd på Koh Samet på en odde hvor du har en strand på østsiden og en på vestsiden. Ønsker du å kunne slappe av i vakre omgivelser med naturen og stillheten som nabo er dette et perfekt sted. Standarden på anlegget og servicen er av ypperste klasse.

Les mer>

LE VIMARN COTTAGE RESORT

Le Vimarn Cottage Resort er nabo hotellet til Ao Prao og har samme ledelse. Det ligger vakkert til med utsikt over den velpleide stranden. En lien spaservei skiller anlegg fra stranden. Et utmerket sted å slappe av og bare nyte livet.

Les mer>

AO PRAO RESORT

Ao Prao Resort er et perfekt sted å slappe av på, det ligger fredlig til ved en idyllisk strand og er nabo til to andre hoteller. Det er mulig å komme hit direkte med hotellets båt eller via humpete veier fra båthabnen på øya. Kupert terreng og stedet passer ikke for deg som har problemer med å gå.

Les mer>

MOOBAN TALAY RESORT

Mooban Talay Resort ligger på nordsiden av øyen og kun ca. 5 minutters kjøretur til havnen i Na Dan. Den kritthvite stranden og det krystallklare vannet understreker den gode stemningen som er på hotellet. Her er avslapning og individuell service høyste prioritet.

Les mer>

Comments are closed.