PHUKETView Larger Map

Phuket er Thailands st√łrste √ły med dramatisk, gr√łnt jungellandskap, bratte klipper som stuper ned i Andamanhavet og hvite, lokkende sandstrender.

√ėya har det meste en solhungrig turist kan √łnske seg med bra hoteller langs fine strender, fantastike shoppingmuligheter og et livlig natteliv. Soling, bading, dykking, surfing, golf, elefantridning, jungelsafarier og kajakkturer er blant de mest popul√¶re aktivitene p√• √łya. Strendene langs kysten er det store trekkplasteret og flere av dem regnes blant Asias beste. Globe Travel har hoteller i alle kategorier ved strendene p√• Phuket, og vi har en del boutique hoteller for deg som vil ha det lille ekstra.

 

HOTELL

HILTON PHUKET ARCADIA

Hilton Phuket Arcadia Resort & Spa består av flere bygninger og er omgitt av en stor hage med små vann og masse blomster. Rett over veien ligger stranden og det er kort vei til butikker og restauranter i området. Et utmerket valg for deg som vil ha det beste.
Les mer>

LA FLORA SPA & RESORT

La Flora Spa & Resort er et helt nytt hotell direkte på stranden og det eneste i sin kategori på Patong Beach. Utrolig lekkert hotell i moderne design og innredning. Er kun det beste godt nok er dette stedet.

Les mer>

MALISA VILLA SUITES

Malisa Villa Suites er for deg som vil ha en f√łreklasses ferie i rolige omgivelser.
Hotellet er som en liten oase og ligger like i n√¶rheten av sentrum og ikke langt fra straden. Her vil personalet gj√łre sitt ytterste for at ferien din skal bli uforglemmelig.

Les mer>

TWIN PALMS

Twin Palms hotell er et fantastisk flott hotell i sentrum av Surin Beach og med kort avstand til stranden. Det er moderne men samtidig har det mange tradisjonelle thai elementer som gjenspeiler seg b√•de i arkitekturen og interi√łret. Stiller du h√łye krav til design, komfort og service er dette stedet for deg.
Les mer>

MILLENIUM RESORT

Millenium Resort best√•r av to hotellbygninger i forbindelse med det nye, flotte shopping senteret Jungceylon. Det er direkte adkomst fra resepsjonene til butikkene og restaurantene i senteret. Allt hva Patong Beach har √• by p√• er rett rundt hj√łrnet, kun f√• minutter til stranden.
Les mer>

PHUKET GRACELAND RESORT

Phuket Graceland Resort har en utmerket biggenhet med stranden p√• den andre siden av strandveien. Hotellet strekker seg over et stort omr√•de og her er det god plass. Et lekkert anlegg som passer for de som stiller h√łye krav til komfort og beliggenhet.
Les mer>

ANDAMAN BEACH SUITE

Andaman Beach Suite ligger i en rolig del av byen med kort avstand til strand og alle byens fasiliter. Fra de fleste suitene er det en flott utsikt mot havet.Dette er et av våre mest populære hotell til en kjempegod pris.

Les mer>

KARON BEACH HOTEL

Karon Beach Resort er et velkjent hotell i enden av Karon Beach med direkte adgang til stranden. Rett utenfor hotellet er det mange butikker og restauranter og kort vei til Kata Beach. Skal du bo direkte på stranden på Kata er dette det eneste valget du har.
Les mer>

KATA BEACH RESORT

Kata Beach Resort & Spa ligger midt i sentrum av Kata og hotellet har direkte adgang til stranden. Det har gjennomg√•tt en omfattende oppussing og fremst√•r idag som et flott f√łrsteklasse hotell med best tenkelige beliggenhet. Her m√• du v√¶re tidlig ute med bestillingen.
Les mer>

MANATHAI RESORT

Manathai Resort ligger sentrum av Surin Beach med få minutters gange til stranden. Hotellet består av en eldre og ny del og har lagt stor vekt på innredning og service. En liten oase som anbefales på det varmeste.

Les mer>

PATONG BEACH HOTEL

Patong Beach Hotel er et av de eldste hotellen p√• Paton Beach og her finner du alle byens fasiliteter like rundt hj√łrnet. Hotellet er veldig godt velikeholdt og kan tilby mange fasiliteter. Popul√¶rt i alle aldersgrupper.

Les mer>

PEACH BLOSSOM RESORT

Peach Blossom Resort ligger p√• en h√łyde n√¶r Kata stranden og kort avstand til Karon Beach sine mange restauranter og butikker. Dette er et moderne hotell med god standard og rimelige priser. Niv√•forskjeller og trapper p√• omr√•det.

Les mer>

RAMADA RESORT

Ramada Resort Karon Beach er totalrenovert og fremstår nå som et godt alternativ til en aktiv familieferie. Hotellet har mange fasiliteter og passer utmerket for barnefamilier. Kort vei både til stranden og sentrum av Karon.
Les mer>

WORA BURI RESORT & SPA

Woraburi Phuket Resort & Spa er nabo til Baan Karon Buri Resort og stranden er p√• andre siden av gaten. Karon Beach’s fasiliteter er rett rundt hj√łrnet. Et godt alternativ for deg som √łnsker litt mer standard p√• bostedet.

Les mer>

LAYALINA

Laylalina er et lite hotell i sentrum av Kamala Beach direkte ved stranden. Det er en lien perle for deg som vil bo rolig uten alle fasiliteter på et stort strand hotell. Her kan du sitte på balkongen og se ut over havet og la tankene fly.
Les mer>

PHULIN RESORT

Phulin Resort ligger i den √łvre delen av Karon Beach i g√•avstand til sentrum og stranden. Det er et moderne anlegg med en god atmosf√¶re og fine rom, passer bra for familier da hotellet har store rom.

Les mer>

PRINT KAMALA RESORT

Print Kamala Resort ligger veldig sentralt på fredelige Kamala Beach med få minutters gange til stranden. Det er et forholdsvis nytt hotell med en hotell bygning og bungalower i hagen.
Les mer>

SUGAR PALM RESORT

Sugar Palm Resort ligger i hjertet av Karon Beach med få minnuter gange til stranden. Ved oppgang til hotellet ligger det butikker og restauranter. Hotellet er innredet i moderne farger og design og skiller seg ut fra de andre hotellene i området.

Les mer>

BAAN KARON BURI RESORT

Baan Karon Buri har en flott beliggenhet med alle fasiliteter innenfor gåavstand og stranden på andre siden av veien. Et godt og populært hotell med mange stamgjester.
Les mer>

KAMALA BEACH

Kamala Beach hotell er et populært hotell med utmerket beliggenhet direkte ved den fine Kamala Beach. Hotellet består av flere hotellbygninger og bungalower i hagen. Det er omgitt av en stor hage og har direkte adkomst til stranden.
Les mer>

KAMALA DREAMS

Kamala Dreams er en liten juvel som ligger midt i sentrum og like ved stranden p√• Kamala Beach. Vertskapet s√łrger for at du f√•r en topp ferie og hotellets restaurant serverer utmerket mat.
Les mer>

KARON PRINCESS

Karon Princess hotell er nabo til Baan Karon Buri og har stranden på andre siden av veien. Kort vei til butikker og restauranter på Karon Beach.
Les mer>

KATA LUCKY VILLA

Kata Lucky Villa ligger sentralt i Kata Beach og er omgitt av en stor hage med blomster og kanaler og kun ti minutter til stranden. Her er det god plass og hotellet passer god for barnemilier.
Les mer>

KATA PALM RESORT

Kata Palm Resort & Spa er et meget godt mellomklasse hotell som ligger i rolige omgivelser. Det er ca. 10 minutter √• g√• til stranden og den sentrale delen av Kata Beach. I h√łysesongen er det shuttle buss til stranden.
Les mer>

PATONG COTTAGE RESORT

Patong Cottage Resort ligger tilbaketrukket med en storlått utsikt over Patong Beach området. Dette er et stille område av byen i gåavstand til restauranter og barer. Hotellet er bygd i en skråning med mange trapper og passer ikke for folk med gangbesvær.
Les mer>

POPPA PALACE

Poppa Palace er et moderne og tiltalende hotell i en stille sidegate i sentrum av Patong Beach. Alle byens fasiliteter er innenfor noen minutters gange og det er kort vei til stranden. Dette er et godt kj√łp.
Les mer>

SALATHAI RESORT

Hjemmekoselig hotell på Patong Beach med kort vei til stranden, restauranter, shopping og underholdning. Hotellets personale er utrolig serviceminded og maten er utmerket. Salathai er blitt stamhotell for mange gjester og her får du valuta for pengene.
Les mer>

SERENE RESORT

Serene Resort ligger bare noen minutters gange fra Kata sentrum og stranden. Hotellet er bygd i skråningen og det er nivå forskjeller og mange trapper på anlegget.
Les mer>

TROPICAL GARDEN RESORT

Tropical Garden Resort har en sentral beliggenhet i skråningen bak Kata Beach. Fra hotellet er det kort vei til sentrum med butikker og restauranter og til stranden. Hyggelig anlegg med mange trapper og nivåforskjeller.
Les mer>

KATA POOLSIDE RESORT

Kata Poolside Resort r et lite hotell med veldig sentral beliggenhet og få minutters gange til stranden. Det er godt turistklasse hotell og passer for deg som vil bo sentralt uten for mange fasiliteter.
Les mer>

Comments are closed.