JOMTIEN BEACHView Larger Map

Kysten √łst for Bangkok er ikke s√• kjent som de s√łrvestlige delene av Thailand og mye mindre utbygd. Men dette omr√•det har lenge v√¶rt thaiene sitt domene og etter hvert er det mange utlendinger som har oppdaget de flotte strendene og det behagelige klimaet. Omr√•det har mange golfbaner og prisniv√•et er lavere enn p√• de andre turistdistinasjonene.
Det beste feriekj√łpet gj√łr du her, Globe Travel har plukket ut de nyeste og mest popul√¶re hotellene i omr√•det.

JOMTIEN BEACH
Her fins det en lang og fin strand som innbyr til strandliv for både liten og stor.
Det er strandpromenade langs hele stranden og massevis av restauranter og små butikker. Jomtien Beach er blitt et svært populært ferieområde både for pensjonister og barnefamilier og prisnivået er fortsatt behagelig.

HOTELL

AMARI ORCHID RESORT & TOWERS

Amari Orchid Resort & Towers har gjennomg√•tt en omfattende oppussing av Garden Wing (4+ ) og f√•tt en ny hotellbygning Ocean Tower (5). Amari kjeden er kjent for sin h√łye kvalitet og gode service. Hotellet har en stor hage med bassenger og mange fasiliteter. Rolig beliggenhet like ved strandveien.

Les mer>

LK METROPOLE

LK Metropole er et nytt og elegant hotell som ligger sentralt i byen men tilbaketrukket fra de st√łyende forn√łyelses omr√•dene. Det ligger i et omr√•de med mange nye hoteller og er i g√•avstand til lokele markeder, shopping og strandpromenaden. Et godt kj√łp.

Les mer>

RAVINDRA BEACH RESORT

Ravindra Beach Resort & Spa ligger litt utenfor sentrum i den nye delen av Jomtien Beach hvor alle de nye f√łrsteklasses hotellene er. Det tar 10min √• kj√łre inn til sentrum. Hotellet ligger rolig til direkte ned til en flot sandstrand. Utmerket hotell ogs√• for barnefamilier.

Les mer>

A-ONE PATTAYA BEACH RESORT

A-ONE Pattaya Beach Resort er ett av de nyeste hotellene i området og har en fantastisk beliggenhet noen få meter fra strandpromenaden og stranden i den nordlige delen av Pattaya. Dette er et lite hotell med moderne innredning og personlig service som anbeales på det varmeste.

Les mer>

AVALON BEACH RESORT

Avalaon Beach Resort ligger stille og rolig til direkte ved Dongtarn stranden på Jomtien Beach. Du kan spasere fra hotellets hage og bassengområdet over den bilfrie strandpromenaden til stranden. Det er et av de nyeste hotellene i området og er et flott resort hotell.

Les mer>

MANTRA PURA RESORT

Mantra Pura Resort er et av de nyeste hotellene i Pattaya og holder en h√ły standard. Det ligger tilbaketrukket fra hovedgaten og i spaseravstand fra flere store shopping senter, ca. 15 min gange til strandpromenaden. Her bor du meget bra til en fornuftig pris.

Les mer>

VILLA THONGBURA

Villa Thongbura er et av de aller siste hotellene som er bygd i området og er omgitt av en stor hage med et bassengområde i forskjellige avdelinger. Hotellet har flere typer leiligheter og er et utmerket alternativ for barnefamilier. Det tar ca. 7 minutter å spasere til stranden.

Les mer>

WOODLANDS RESORT

Woodlands Resort er et familieeid hotell i den rolige delen av Pattaya omgitt av en stor hage og flott basseng anlegg. Ved hotellet er det mange restauranter og småbutikker. Kort avstand til strandpromenaden og Central shopping senter.

Les mer>

AIYAREE

Aiyaree er et ganske nytt hotell som ligger like ved restauranter og butikker og kun få minutters gange til stranden. Hotellet er blitt svært populært blant våre gjester. Passer godt for barnefamilier fordi rommene er store.

Les mer>

SARITA CHALET & SPA

Sarita Chalet & Spa ligger fint til med stranden p√• andre siden av veien. Det er ett av de nyeste hotellene og er innredet i moderne stil. Et godt kj√łp som vi kan anbefale p√• det varmeste.

Les mer>

BABOONA BEACHFRONT LIVING

Baboona Beachfront Living er et nytt hotell med utmerket beliggenhet vis-a-vis stranden i den nordlige delen av Pattaya Beach. Her bor du veldig sentralt til b√•de shopping, restauranter og natteliv. Rommene mot sj√łsiden m√• regne med trafikkst√ły men har derimot en flott utsikt.

Les mer>

GRAND JOMTIEN PALACE

Grand Jomtien Palace hotell har også stranden på andre siden av gaten. Det er et stort hotell med mange stamgjester. Hotellet er godt velikeholdt og har mange fasiliteter.

Les mer>

NANTRA DE BOUTIQUE

Nantra de Boutique er et moderne hotell med en sentral beliggenhet n√¶r stranden i den nordlige delen av Pattaya. Nantra sin filosofi er √• fokusere p√• naturen, gr√łnne omgivelser, total avslapning og sunn livsstil. Her kan du f√• sunne spa behandlinger med avansert rensing og skj√łnnhets terapi.

Les mer>

SUNSHINE GARDEN RESORT

Sunshine Garden Resort er et populært hotell med veldig god beliggenhet nær restauranter, butikker og stranden. Hotellet har en fin hage og det er ganske rolig i området. Her må du bestille tidlig.

Les mer>

VILLA PANALEE

Villa Panalee er et moderne hotell som ligger ovenfor Second Road i et rolig område. Her er det kort avstand til markedet, butikker og restauranter i området. Til stranden og shopping senter ca 10min gange. Et pent hotell i moderne stil som passer for deg som vil bo i byen.

Les mer>

Comments are closed.