KambodsjaView Larger Map

ET SPENNENDE LAND FYLLT MED HISTORIE, VENNLIGE MENNESKER OG FLOTTE, UBERØRTE STRENDER. KAMBODSJA KAN LETT KOMBINERES MED REISE I LAOS, VIETNAM ELLER THAILAND. VI HAR MANGE RUNDREISEMULIGHETER.

Kambodsja er idag et land som tiltrekker seg stadig flere turister. Etter mange år med uroligheter og krig har landet igjen åpnet seg mot verden og er idag et trygt land å feriere i. Dette kan vi se blant annet på alle de nye hotellene som er kommt i landets hovedstad Phnom Penh og i magiske Siem Reap.

Siem Reap er synonymt med de store tempelkompleksene Angkor Wat og Angkor Thom. Her kan du idag vandre blant 105 kvadratkilometer med ruiner fra Khmer dynastiet og området er landets største turistattraksjon.

Phnom Penh er en moderne by med et yrende liv og en flott blanding av moderne arkitektur og fransk kolonistil. Her ligger også kongepalasset, nasjonalmuseet, sentralmarkedet og mange tempel. Byen ligger ved Mekongelven.

Sihanoukville er landets badeby og den preges fortsatt av en travel havn og en søvning småby. Byens strender ligger etterhverandre adskilt av små høyder. Hotellene ligger enten ved stranden eller få minutters gange ifra. Globe Travel kan tilby gode hoteller i alle byene. Det fins idag direktefly både til hovedstaden og Siem Reap.

Comments are closed.