Laos

Select OptionView Larger Map

FJELLANDET LAOS HAR BEVART MYE AV SIN GAMLE SJARM.

DERSOM DU ØNSKER Å OPPLEVE ETT AV SØRØST ASIAS VAKRESTE LAND KAN DU KOMBINERE DET MED OPPHOLD I THAILAND, VIETNAM ELLER KAMBODSJA.
VI HAR MANGE KOMBINASJONSMULIGHETER OG RUNDREISER.
Laos er det minst komersielle landet blant de tidligere franske koloniene i Sørøst Asia. Siden landet har vært lukket for turister i mange år vil du oppleve hvordan landene i denne regionen virkelig var før turismen satte inn. De fleste av landets innbyggere lever som forfedrene har gjort i generasjoner og vestlig levemåte har ennå ikke fått innpass i hverken klesstil eller mattradisjoner.

Landet har to byer av litt størrelse, det er landets hovedstad Vientiane og den gamle hovedstaden Luang Prabang.

Vientiane er ikke som andre hovedsteder i Sørøst Asia, den minner mer om en stor landsby enn en livlig hovedstad. Men byen har flere gode hoteller, stort marked, triumfbue og presidentpalass samt mange flotte tempel og pagoder.

Luang Prabang er nesten uforandret det siste hundreåret og er nå kommt med på World Heritage list over verneverdige byer. Den regnes som juvelen blant byene i området og har en flott beliggenhet ved Mekongelven. Byens tempel og kongepalasset er vel verdt turen.

Du kan fly inn både til Vientiane og Luang Prabang.

Comments are closed.