Rest Detail

Nytt hotell av høy klasse direkte ved stranden.

Rest Detail hotell er det nyeste blant topp hotellene i Hua Hin. Det består av en hotelldel og villaer, og ligger litt i utkanten av byen i retning Cha Am. Kort vei inn til byen og hotellet har shuttle service.

Fasiliteter:
I forbindelse med den koselige lobbyen finner du The Leaf som serverer drinker, snacks og afternoon tea. Rest Scene er hovedrestauranten med utsikt over bassenget og sjøen. Sand Lawn restaurant ligger ved stranden og her kan du nyte deilig sjømat og vin. Frokost restauranten ligger ved resepsjonen og her kan du sitte enten ute eller inne. Det fins to basseng, spa, massasje, trådløst internett, konferanserom og room-service 24t.

Rommene:
56 rom og villaer. Rest Green, Rest Spirit og Rest Horizon ligger i hotelldelen og er fordelt på tre bygninger og Pool Village består av 16 villaer rundt det ene bassenget. De har veranda samt plattform med liggestoler og direkte adkomst til bassenget. Det fins også 4 store familievillaer.
Alle rom er store, lyse og lekkert innredet med duse farger og store balkonger.
Horizon rommene har sjøutsikt og jacuzzi på balkongen. Alle har lekre bad, A/C, flatkjerms TV med satelitt kanaler, DVD-spiller, iPod, trådløst internett med LAN, minibar, safe, vannkoker, hårtørker og badekåpe.

Adresse:
19/119 Hua Hin Soi 19, Hua Hin, Prahuab Khirikhan 77110
Telefon:
0066 32547733
Faks:
0066 32547722

Basseng Ja
Barnebasseng Nei
Jacuzzi Nei
Restaurant/bar Nei
Aircondition Nei
Satellitt TV Ja
Internett/WIFI Ja
Safe Ja
Minibar/kjøleskap Ja
Vannkoker Ja
Hårføner Ja
Balkong/terrasse Ja
Strand Ja
Sentrum Ja

Comments are closed.