Rock Hua Hin

Et lite og ekslusivt hotell med moderne innredning.

The Rock Hua Hin vender mot sjøen helt syd i Hua Hin. Hotellet ligger mellom to leilighetsbygg og på eiendommen er anlagt flere dammer som mange av rommene har utsikt til. Det fins gode, lokale restauranter i nærheten, en del småbutikker og andre hotell. Sjarmerende område og kort vei inn til sentrum av byen.

Fasiliteter:
Mot veien er inngangen til en koselig respesjon og lobby med lobby bar. Mot gaten er det også mulighet for å spise da hotellets restaurant, Di Mare, har bord både utendørs og innendørs. Her serveres frokost, lunsj og middag. Ved bassenget, som har en fantastisk utsikt over stranden, er det pool bar med servering av enkle retter. Her fins businessenter, room-service og badehåndkle til basseng og strand. Shuttel service til byen.

Rommene:
23 rom og suiter og 3 villaer. Alle rommene er store, lyse og moderne innredet med tregulv, pene møbler og lekre bad. Deluxe rommene er i 2.& 3.etasje, executive deluxe rommene er i første etasje.
Alle rom har uteplass, bad med separat dusj og badekar, A/C, telefon, safe, minibar, vannkoker, hårtørker, TV m/satelitt kanaler og DVD-spiller.

Adresse:
4/44 Moo Baan Takiab Road, Hua Hun, Prachuab Khirikhan 77110
Telefon:
0066 32537100
Faks:
0066 32531101

Basseng Ja
Barnebasseng Nei
Jacuzzi Nei
Restaurant/bar Nei
Aircondition Nei
Satellitt TV Ja
Internett/WIFI Ja
Safe Ja
Minibar/kjøleskap Ja
Vannkoker Ja
Hårføner Ja
Balkong/terrasse Ja
Strand Ja
Sentrum Ja

Comments are closed.