Amari Orchid Resort & Towers

Nyoppusset luksus i Nord Pattaya.

Amari Orchid Resort & Towers har gjennomgått en omfattende oppussing av Garden Wing (4+ ) og fått en ny hotellbygning Ocean Tower (5). Amari kjeden er kjent for sin høye kvalitet og gode service. Hotellet har en stor hage med bassenger og mange fasiliteter. Rolig beliggenhet like ved strandveien.

Fasiliteter:
Garden Wing har en elegant lobby med bar i tradisjonell stil mens Ocean Tower har en moderne lobby med Ice bar. Orchid restaurant i Garden Wing er åpen hele dagen og det samme er Essence restaurant i Oean Tower. Ved strandveien ligger Mantra Restaurant & Bar med et spennende matkonsept og Henry J. Beans Bar & Grill med tex-mex mat og levende musikk. Det fins to basseng på området, basseng bar, jacuzzi, whirl pool, liggestoler, parasoller og håndkle service til basseng og strand. Hotellet har også et lekkert spa, treningsrom, butikker, business senter, konferanserom og room-service.

Rommene:
228 rom i Garden Wing og 297 i Ocean Tower.
Rommene i Garden Wing er innredet i tradisjonell stil og her fins flere typer å velge mellom. Alle har A/C, telefon, TV m/satelitt kanaler, DVD-spiller (ikke superior), minibar, safe, internett og hårtørker.
Rommene i Ocean Tower er innredet i moderne stil og her fins også flere typer å velge mellom. Alle har åpent baderom med separat badekar og dusj A/C, teleon, TV m/satelitanaler, DVD-spiller, minibar, safe, internett og hårtørker.

Adresse:
Pattaya Beach, Chonburi 20150
Telefon:
0066 38418418
Faks:
0066 38418410

Basseng Ja
Barnebasseng Nei
Jacuzzi Ja
Restaurant/bar Nei
Aircondition Nei
Satellitt TV Ja
Internett/WIFI Ja
Safe Ja
Minibar/kjøleskap Ja
Vannkoker Ja
Hårføner Ja
Balkong/terrasse Ja
Strand Ja
Sentrum Ja

Comments are closed.