Mantra Pura Resort

Nytt og elegant hotell i Nord Pattaya.

Mantra Pura Resort er et av de nyeste hotellene i Pattaya og holder en høy standard. Det ligger tilbaketrukket fra hovedgaten og i spaseravstand fra flere store shopping senter, ca. 15 min gange til strandpromenaden. Her bor du meget bra til en fornuftig pris.

Fasiliteter:
Hyggelig liten resepsjon som er åpen ut mot bassenget. Hotellet er bygget i U-form og bassenget med hydro massasje senger, liggestoler og parasoller ligger mellom disse. Her fins også basseng bar og håndkle service til basseng og strand. Elles har de stort treningsrom, aerobic & yoga klasser, jacuzzi og sauna. Ved inngangen til hotellet fins det en restaurant/bar i to etasjer. Room-service og internett.

Rommene:
74 rom og suiter. Rommene er store og man kan slå sammen deluxe rom og Mantra suite og få 2-bedrooms suite. De er innredet i elegant stil med italienske design møbler,tregulv og kjøkkennisje (ingen kokemuligheter). Alle har balkong mot bassenget med daybed, bad, A/C, flatskjerms TV m/satelitt kanaler, telefon, minibar, safe, vannkoker og hårføner.

Adresse:
3/300 Moo 6, Pattaya, Chonburi 20150
Telefon:
0066 38416555
Faks:
0066 38371249

Basseng Ja
Barnebasseng Nei
Jacuzzi Ja
Restaurant/bar Nei
Aircondition Nei
Satellitt TV Ja
Internett/WIFI Ja
Safe Ja
Minibar/kjøleskap Ja
Vannkoker Ja
Hårføner Ja
Balkong/terrasse Ja
Strand Ja
Sentrum Ja

Comments are closed.