Grand Jomtien Palace

Populært, eldre hotell ved strandveien på Jomtien Beach.

Grand Jomtien Palace hotell har også stranden på andre siden av gaten. Det er et stort hotell med mange stamgjester. Hotellet er godt velikeholdt og har mange fasiliteter.

Fasiliteter:
Stor resepsjon og lobby hvor det er underholding i lobby baren om kvelden. Her fins det også diverse butikker. Sea Scape Coffe Shop er åpen hele dagen for frokost, lunsj og middag. Ved det store bassenget i hagen fins Garden restaurant & bar, og ved Chalet avdelingen er det en restaurant til. Anlegget har tre basseng, ett på taket over inngangen og to i hagen, alle med bar.
Her fins også treningsrom, sauna, konferanserom og room-service.
Håndkle service til basseng og strand.

Rommene:
330 rom i Tower Wing, Grand Chalet Wing og Cottage Wing. Rommene varierer i kategori, innredning og st√łrrelse. I Tower Wing fins det superior, top deluxe og deluxe rom. I Chalet Wing fins det superior og deluxe rom.
I hotelldelen er superior og deluxe rommene pusset opp og f√•tt tregulv, top deluxe rommene er helt nye og holder en litt h√łyere standard. Ogs√• i de andre bygningene er det tregulv. Rommene er pent innredet i tradisjonell stil med balkong, bad, A/C, TV m/satelitt kanaler, telefon og minibar.

Adresse:
356 Jomtien Beach Road, Jomtien Beach, Chburi 20260
Telefon:
0066 3831405
Faks:
0066 38231404

Basseng Ja
Barnebasseng Nei
Jacuzzi Ja
Restaurant/bar Nei
Aircondition Nei
Satellitt TV Ja
Internett/WIFI Ja
Safe Ja
Minibar/kj√łleskap Ja
Vannkoker Ja
H√•rf√łner Ja
Balkong/terrasse Ja
Strand Ja
Sentrum Ja

Comments are closed.