Nantra De Boutique

Lite og intimt hotell i nordenden av Pattya.

Nantra de Boutique er et moderne hotell med en sentral beliggenhet nær stranden i den nordlige delen av Pattaya. Nantra sin filosofi er å fokusere på naturen, grønne omgivelser, total avslapning og sunn livsstil. Her kan du få sunne spa behandlinger med avansert rensing og skjønnhets terapi.

Fasiliteter:
Resepsjon og lobby. Seaview restaurant er åpen hele dagen og serverer både thai spesialiter og internasjonale retter. Her fins et fint basseng med liggestoler, parasoller og håndkle service. Hotellet har et unikt spa, massasje, sauna, bar, internett og room-service.

Rommene:
40 rom inndelt i tre kategorier. 22 standard boutique rom med utsikt mot bassenget og den roligere delen av hotellet. 11 duplex rom med stue nede og soverom i åpen annen etasje a la hems, 7 exclusive rom hvor noen rom har utendørs badekar og andre har en minihage. Alle rom er moderne og minimalistisk innredet i forskjellige fargeskalaer med balkong/terrasse, bad, A/C, telefon, TV m/satelitt kanaler, minibar og internett. Safe i resepsjonen.

Adresse:
438/8 Pattaya Soi 1, Pattaya, 20260 Chonburi
Telefon:
0066 38414696
Faks:
0066 38414697

Basseng Ja
Barnebasseng Nei
Jacuzzi Ja
Restaurant/bar Nei
Aircondition Nei
Satellitt TV Ja
Internett/WIFI Ja
Safe Ja
Minibar/kjøleskap Ja
Vannkoker Ja
Hårføner Ja
Balkong/terrasse Ja
Strand Ja
Sentrum Ja

Comments are closed.