Phu QuocView Larger Map

Phu Quoc er det nye feriestedet i Vietnam med paradisiske, kritthvite strender, turkisblått hav og vaiende palmer.Denne eksotiske øyen ligger ikke så langt fra grensen til Kambodsja og er fortsatt en liten juvel blant badestedene i Vietnam. Fiske og produksjon av den kjente fiskesausen er øyas viktigste inntektskilde.
Men i de senere årene er det kommt en god del hoteller langs med stranden i utkanten av tettstedet Duong Dong. Her finner du også enkle, lokale restauranter som serverer fersk sjømat rett fra havet og andre godsaker.

Ønsker du ro og stillhet i et avslappende miljø med mulighet for snorkling og dykking i ferien er Phu Quoc et godt valg.

Du flyr hit fra Ho Chi Ming City på ca 40 minutter.

Adresse:
56-97 Nguyen Dinh Chieu, Ham Tien, Phan Thiet
Telefon:
0084 62847303
Faks:
0084 62847307

 

HOTELL

LONG BEACH’S ANCIENT VILLAGE RESORT

Long Beache’s Ancien Village Resort & Spa er det første femstjerners hotellet på Phu Quoc og det er bygget i tradisjonell nordvietnamesisk stil. Det er omgitt av en stor hage full av planter, trær, blomster og dammer med vannliljer. Rolig beliggenhet ved den flotte sandstranden.

Les mer>

GRAND MERCURE LA VERANDA

Grand Mercure La Veranda er et herlig hotell i kolonistil og med en fantastisk beliggenhet ved den flotte stranden. En perle av et hotell i vietnamesisk stil med en anelse av karibien. Omgitt av en flott hage og den innbydende stranden er dette et godt alternativ til avslappende strandliv.

Les mer>

SAIGON PHU QUOC

Saigon Phu Quoc hotell er et godt valg hvis du vil bo bra ved den beste stranden på øyen. Hotellet har en flott hage som strekker seg helt ned til stranden og her kan du nyte en drink i solnedgangen.

Les mer>

SASCO BLUE LAGOON

Sasco Blue Lagoon er et populært mellomklasse hotell med en sentral beliggenhet direkte ved stranden. Slapp av ved bassenget eller nyt strandlivet.

Les mer>

Comments are closed.