Chiang RaiView Larger Map

Chiang Rai minner om Chiang Mai for noen tiår siden. Byen ligger enda lenger nord mot grensen til Myanmar, og hit kommer du lettest om du bestiller en forlengelse av Chiang Mai-turen, eller flyr direkte fra Bangkok.

Til Chiang Rai reiser man først og fremst for å oppleve naturen og folket. Her kan du være med på elefanttur i jungelen, besøke fjellfolket, dra på rafting eller båttur på Mekong-elven i Det Gyldne Triangel.
Byen har et livlig nattmarked men ikke så stort som det i Chiang Mai.

Globe Travel kan tilby en del spennende hoteller som ligger i fjellområdene rundt byen hvis du vil slappe av noen dager og oppleve stillheten og roen.

Chiang Rai er også utgangspunktet for vår spennende 2d/1n seiltur på Mekong ned til Luang Prabang i Laos.

HOTELL

DUSIT ISLAND RESORT

Dusit Island Resort hotell har en unik beliggenhet på en egen øy i Mae Kok elven. Her kan du ankomme med båt på elven fra Chiang Mai eller med bil fra byen. Kun få minutters kjøretur inn til sentrum av Chiang Rai.

Les mer>

LEGEND CHIANG RAI

Legend Chiang Rai ligger rett ved Mae Kok elven i rolige omgivelser i utkanten av byen med ca. 5 minutters kjøretur til sentrum. Det er et herlig sted å slappe av etter spennende utflukter i området.

Les mer>

LALUNA RESORT

Laluna Resort ligger litt i utkanten av byen i fredlige omgivelser omgitt av en stor hage med masse flotte planter og trær. I området er det flere lokale restautanter og enkle hotell. Kort vei å kjøre inn til sentrum.

Les mer>

WIANG INN

Wiang Inn hotell har en supersentral beliggenhet med kort vei til nattmarkedet, butikker og restauranter. Veldig godt likt hotell med god service.

Les mer>

Comments are closed.